mathmarielis.blogg.se

Det är jag som har makten att förändra om jag inte är nöjd.

Träning två dagar i rad

Publicerad 2013-02-18 17:28:31 i Allmänt, FriskisSvettis,

Igår var jag på yoga på Öster. Det var mer utmanande övningar än sist jag var där (för 2 veckor sendan). Det gillar jag!
 
Ikväll ska jag testa på yoga på Kvarnen, det är en annan instruktör, det blir kul.
 
Ska eventuellt ge mig på jympa/medel någon dag i veckan, då får vi se hur illa det är haha!
 
Jag önskar att det fanns pilates istället för yoga jag kunde gå på, gillar det mer.
 
<3mme

Jag ska MÅLa hela världen..

Publicerad 2013-02-16 14:47:56 i Allmänt,

Jag har tittat lite på sk "viktbloggar". De är duktiga, går ner 30-50 kg osv. Men skulle jag gå ner så mycket så skulle jag försvinna. För mig är egentligen inte vikten något viktigt, utan det är hur jag känner mig i min kropp.

Börjar så smått få fram några mål. När jag har format dem klart så ska jag publicera dem. Det lutar åt att jag ska mäta mig, oftast syns förändringen mer så.

Jag har en vän som säger "du skulle kunna bli bodybuilder". Jag skrattar mest åt det. Det vännen menar med detta är att jag har muskler, jag är stark. Någon bodybuilder vill jag inte bli, även om jag vet att jag säkert skulle kunna bli det som min vän tror.
Jag tycker helt enkelt inte det är snyggt, det är läskigt, som de där korna belgienblue eller vad de nu heter.

Hang in there, målen kommer inom snar framtid.
<3mme

Får jag lov?

Publicerad 2013-02-16 12:49:00 i Allmänt,

Igår dansade jag fuego igen. Det var jobbigt, jag är förkyld igen (pallar inte mer). Men jag lät inte det hindra mig, jag har ingen feber och vem har inte dansat lite när man varit lite täppt förut..
 
Bokat in yoga imorn och på måndag, bara hoppas att förkylningen viker hädan!
 
Jag var i en klädbutik igår, provade lite kläder, tårarna brände bakom ögonen för att komma fram, men jag lät dem inte göra det. Varför tårarna ville komma? Jo för att stå i en provhytt så ser du varenda vinkel på dig själv i det värsta tänkbara ljuset.. Känns riktigt jobbigt att behöva gå runt i bikini, men det är bara att bita ihop, i sommar ska det inte kännas så! Och Mexico ska bli fantastiskt, ska bara lägga bort dom dumma tankarna så blir det utmärkt!
 
Det är ju inte direkt en gång jag tänkt börja med någon diet, men jag har aldrig gjort det, för jag tror inte på dom och då är det ändå ingen idé. Mer träning bara så ska det lösa sig! Heja heja!
<3mme

Dans Fuego

Publicerad 2013-02-09 00:31:37 i Allmänt,

Schemat har varit smockfullt men idag fick jag äntligen in lite träning. Det blev, liksom förra fredagen, dans fuego på f&s 1h. Känns bra inför helgens frestelser. Bör verkligen lägga upp någon form av mål haha. Jaja, det får gå så länge. <3mme

Yoga 1

Publicerad 2013-02-03 20:40:00 i Allmänt, FriskisSvettis, Förändring, Träning,

Kommit hem från ett 1h pass med yoga. Träningen var skön men vill man bli svettig och trött ska man nog göra något annat. Gick fram och fråga efteråt om Yoga 2 kommer snart, hon sa att det kanske kommer i höst.
Jag har ju kört lite yoga så för mig var detta ingen utmaning, saknade några utav de mer utmanande positionerna. För mig var detta en skön nedvarvning på veckan, så jag går säkert igen, då för att ge kroppen en genomgång av avslappning. För det är vad jag blev. Får se i veckan vad jag ska träna, uppdaterar vad det lider. Kanske borde sätta upp några mål? Än så länge testar jag de olika passen för att se var min kapacitet är just nu så jag vet vad som är rimligt att uppnå.
Ny vecka ny träning! <3mme

Yes I did it!

Publicerad 2013-02-01 18:55:00 i Allmänt, FriskisSvettis, Träning,

Precis kommit hem från träningen. Dans Fuego, helt nytt för mig. Det får godkänt. Själv ger jag mig betyget mycket väl godkänd! Stolt över mig själv att jag kom iväg. På söndag hoppas jag det blir Yoga, annars blir det något annat. God helg!
<3mme

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela